Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Két részes arany gyűrű

Exkluzív megjelenésű, kézzel készült, aranyműves ékszer a Fiorella kollekcióból.
egyedi formaterv
természet inspirálta
exkluzív megjelenés
aranyműves ékszer
Fiorella Kollekció
értékálló
Cikkszám Fiorella 04
Súly ~ 12 gr
Méret 47-70
Karátszám 14
Kérjük, hogy válaszd ki, milyen színben szeretnéd:


Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen központi követ szeretnél:
-
+
KOSÁRBA RAKOM


A természet inspirálta, a szakmai kihívások szeretete valósította meg Fiorella kollekciónk darabját. Sárga és fehéraranyból készült. A gyűrű áttört mintája és a természetes ornamentika elemei harmonikusan olvadnak egybe az arannyal, annak lágy, meleg színeivel.

 

Részletgazdag aranyműves ékszer, a gyűrűn körbefutó növényi motívumokkal, némi művészi szabadsággal megvalósítva. A gyűrűbe 1db briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk, egy süllyesztett foglalatba. A gyémánt csillogó fénye a roséarny fényével, harmonikusan egészíti ki egymást.

Kérheted más drágakővel is (rubin, smaragd, zafír, topáz, tanzanite), íly módon még egyedibbé teheted.

 

A Fiorella olaszul virágocskát jelent, erről kapta a kollekció a nevét.

 

A természet örök körforgása, a természetben rejlő teremtő erő és szépség mindig is lenyűgözte az emberiséget. Amióta az emberiség alkot, megpróbálta megjeleníteni  a számára fontos természeti elemeket, épületeken, képzőművészeti alkotásokon vagy akár ékszerekben is.

 

A Fiorella kollekciónk darabjai a természethez, a haromóniához, a lágy formákhoz nyúnak vissza és ékszerbe ágyazva jelenítik meg azt.

 

Ha szereted a természetet, a lágy formákat, a precíz kidolgozású ékszereket, akkor szeretettel ajánljuk a Fiorella kollekció darabjait.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

A gyűrűt mindig az egyedi méretek szerint készítjük, hogy a körbefutó minta a gyűrű egészében egységes legyen. Az átlagos női mérettől (50-58) jelentősen eltérő méreteknél változhat a gyűrű ára, a felhasznált arany súlyának függvényében.

Ha csak a két részes szett egyik darabját szeretnéd, kérünk írj aranyműves műhelyünknek üzenetet.

 

Kapcsolódó hírek, blogok

Kulcs a gyémántokhoz
Mitől függ a gyémánt ára? A gyémánt értékelése, a minőség meghatározásának folyamata és ezek összefüggése az árképzéssel. Mit jelentenek a gyémánt certificate-en (tanúsítványon) lévő adatok?
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Hasonló termékek

Áttört mintás arany gyűrű
Áttört mintás arany gyűrű (Fiorella 06)
167.000 ft -tól
Vintage stílusú fehérarany karikagyűrű
Vintage stílusú fehérarany karikagyűrű (R73844)
334.000 ft -tól
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata