Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Karikagyűrű pár aranyból

Kényelmes viseletű, elegáns karikagyűrű aranyból
1db ajándék gyémánt
kényelmes
dekoratív
elegáns
klasszikus
közkedvelt
Cikkszám KGY-416
Súly ~11 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen színben szeretnéd:


Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen színben szeretnéd:


Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Sárga és fehéraranyból készült, 14 karátos arany karikagyűrű. Az aranymetszés szabálya szerint készült karikagyűrű, nagyobb rész fehér, kisebb rész sárga aranyból. A gyűrű egésze hosszanti irányban mattírozott, ezáltal visszafogott fényű, de dinamikus hatással bír.

 

A női gyűrűbe 3x2db briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk. A gyémántok csillogó fénye és az arany felületek együttes hatása dekoratív megjelenést ad a gyűrűnek.

 

Mindkét gyűrű belső része domborított, ún. komfortgyűrű, így télen, nyáron, minden hőmérsékleti viszony mellett is kényelmes viselet mind női, mind férfi kézen.

 

Az általunk készített gyűrűkbe csak a legtisztább, legjobb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki, amely tartalmazza a gyémántok és a drágakövek minőségi paramétereit és az arany minősítését is.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával is, valamint a gyűrű választható sárga, rosé vagy fehéraranyból.

 

Egyedi kérés esetén írj aranyműves műhelyünknek üzenetet.Kapcsolódó hírek, blogok

Sorozatgyártott vagy egyedi karikagyűrű?
Mit jelent a sorozatgyártott gyűrű és mit az egyedi kívánság szerint készült arany karikagyűrű? Drágább-e az egyedi készítés? Van technikai különbség a sorozatgyártott és az egyedi karikagyűrű között? Honnan tudnánk, hogy mit szeretnénk pontosan? Ki fog nekünk segíteni a döntésben? Ezekre a kérdésekre adunk néhány rövid választ alábbi bejegyzésünkben.
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata