Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Ezüst ginkgo fülbevaló

Exkluzív ezüst fülbevaló antracit hatású rhódium bevonattal és színarannyal
Ginkgo Kollekció
antracit
színarany
legyező forma
exkluzív
kézzel készített
Cikkszám Ginkgo fülbevaló 116
Súly 4.5 gr
Arany karát 14
Listaár 14.500 Ft
/pár
-
+
KOSÁRBA RAKOM


A Ginkgo Kollekció exkluzív darabja ez az ezüst fülbevaló. Tömör ezüst alapon feket rhódium bevonattal készült, mely antracit hatást ad az ékszernek. Erre az antracit felületre került a színarany rátét, amely így hangsúlyos, elegáns kontrasztot ad az ékszernek.

 

Ezüstből készült ginkgo biloba formájú, lógós fülbevaló. A ginkgo biloba természetes legyező formáját idézi. A Ginkgo Kollekció egyik darabja.

Hossza 3,5cm.

 

Miért olyan izgalmas a Ginkgo kollekció?

A Ginkgo Kollekció bármelyik darabjának megvásárlásával a Pécs-Normandia Lions Club részére a vásárolt összeg 10%-át ajánljuk fel, így segítve az egyesület munkáját.

 

Mit képvisel a ginkgo biloba?

A ginkgo, magyarul páfrányfenyő, az egyik leghosszabb életű fa, ezer évnél idősebb példányok is ismeretesek. Igen ősi faj, a paleogénben jelent meg, kb. 65 millió évvel ezelőtt, ősei a permben 260 millió évvel ezelőtt. A jégkorszakot is sikerült átvészelnie, rokonai közül egyedüliként. Tehát ő maga élő kövület, míg élő rokonai nincsenek. Ellenáll kártevőknek, fagykárnak, még a radioaktív sugárzást is átvészelte a Hirosimai robbantás területén. Igazi túlélő és igazán szép, különleges formájú levelekkel büszkélkedhet.

 

A nehézségeket átvészelni, erőre kapni és megújúlva, egészségesen, megszépülve menni tovább az üzenet, amit a ginkgo képvisel. A Ginkgo Kollekcióval ezt a gondolatot szeretnénk átadni és sok-sok erőt, egészséget és szépséget kívánunk hozzá.

 

Pécsen a Zsolnay Kulturális Negyed területén is él több ginkgo biloba fa is, amelyeket még a Zsolnay család ültetett az 1800-as évek vége felé. Fényképeink is ott készültek.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata