Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Eljegyzési gyűrű gyémánttal

Eljegyzési gyűrű gyémántokkal
értékálló
egyedi
különleges gyémántokkal
ingyenes méretre igaztás
Diamond Circle kollekció
dekoratív
Cikkszám Au5105
Súly 1.3 gr
Méret 52-60
Karátszám 18
Listaár 360.001 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM


Kézzel készített, prémium minőségű 18 karátos fehérarany gyűrű különleges gyémántokkal. Klasszikus formájú gyűrű, a foglalatokban különleges csiszolású gyémántokkal, melyektől ragyogó fényűvé lesz a gyűrű.

Diamond Circle kollekciónk egyedi darabja.

 

A gyémántok különleges fényét az ún. marquise formára csiszolt gyémántok adják. Erre a formájú gyémántra nagyobb, zabszem alakú lapokat csiszoltak, amelyek érdekes szögben törik a fényt. A gyűrűben 4db marquise csiszolású gyémántot helyeztünk el úgy, hogy pontosan kör alakot adjon és a közepére egy kerek, briliáns csiszolású gyémántot helyeztünk.

 

A gyémántok együttes hatása ragyogó, világos fényt ad. Bizonyosan lenyűgözi a megajándékozottat ez a gyűrű.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Gyémánt súlya: 0,40ct, színe: G, tisztasága: VS1, csiszolási formája: marquise, briliáns

 

 

Kapcsolódó hírek, blogok

Kulcs a gyémántokhoz
Mitől függ a gyémánt ára? A gyémánt értékelése, a minőség meghatározásának folyamata és ezek összefüggése az árképzéssel. Mit jelentenek a gyémánt certificate-en (tanúsítványon) lévő adatok?
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata