Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Áttört mintás karikagyűrű

Különleges, áttört mintás gyűrű aranyból
különleges hatás
áttört minta
egyedi motívum
ingyenes méretre igazítás
Fiorella kollekció
exkluzív
Cikkszám Fiorella 01
Súly ~6 gr
Méret 45-68
Karátszám 14
Listaár 155.000 Ft
/darab
-
+
KOSÁRBA RAKOM


A természet inspirálta, a szakmai kihívások szeretete valósította meg Fiorella kollekciónk darabját. Sárga és fehéraranyból készült. A gyűrű áttört mintája és a természetes ornamentika elemei harmonikusan olvadnak egybe az arannyal, annak lágy, meleg színeivel.

 

Részletgazdag aranyműves ékszer, a gyűrűn körbefutó növényi motívumokkal, némi művészi szabadsággal megvalósítva.

 

A Fiorella olaszul virágocskát jelent, erről kapta a kollekció a nevét.

 

A természet örök körforgása, a természetben rejlő teremtő erő és szépség mindig lenyűgözte az emberiséget. Amióta az emberiség alkot, megpróbálta megjeleníteni  a számára fontos természeti elemeket, épületeken, képzőművészeti alkotásokon vagy akár ékszerekben is.

 

A Fiorella kollekciónk darabjai a természethez, a haromóniához, a lágy formákhoz nyúnak vissza és próbálják azt ékszerbe ágyazva megjeleníteni.

 

Ha szereted a természetet, a lágy formákat, a precíz kidolgozású ékszereket, akkor szeretettel ajánljuk a Fiorella kollekció darabjait.

 

A gyűrűt mindig egyedi méret szerint készítjük, hogy a körbefutó minták egy egységes egészet alkossanak a gyűrűben.  Az ár tartalmazza az arany és az elkészítés díját az egyedi méret szerint. Az átlag női mérettől (50-58) jelentősen eltérő méreteknél az ár változik a felhasznált arany súlyának függvényében.

 

Kapcsolódó hírek, blogok

Aranyművesség – hagyományos mesterség és a leginnovatívabb technikák egy aranyműves műhelyében
Mottó: „A hagyományt őrizni, haladó szellemben alkotni” Mit jelent a hagyományos mesterség és melyek lehetnek a legújabb technikák az aranyműves műhelyében? Mi a lézer szerepe az ékszergyártás során? Lehet-e ötvözni a hagyományt az innovációval az ékszerkészítés során? Kéziszerszámok, 3D terv és nyomtatás, lézerhegesztés a blogban röviden kifejtve.
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Hasonló termékek

Áttört mintás arany gyűrű
Áttört mintás arany gyűrű (Fiorella 06)
167.000 ft -tól
Vintage stílusú fehérarany karikagyűrű
Vintage stílusú fehérarany karikagyűrű (R73844)
334.000 ft -tól
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata