Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár aranyból

Kétszínű aranyból készült elegáns karikagyűrű
elegáns
visszafogott fény
1db ajándék gyémánt
ingyenes méretre igazítás
ingyenes gravírozás
kényelmes
Cikkszám KGY-343
Súly ~12 gr
Méret 41-76
Arany karát 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Rosé és fehéraranyból készült 6mm széles karikagyűrű. Mindkét színű arany felülete hosszanti irányban mattírozott, ezáltal a karikagyűrű fénye visszafogottá válik. A rosé és fehérarany együttes, világos fénye elegáns, könnyed hatásúvá teszi a gyűrűt.

 

A női gyűrűbe 5db briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk, melyeknek csillogása harmonikusan egészíti ki a gyűrű visszafogott eleganciáját.

 

 

A karikagyűrű párhoz 1db gyémántot ajándékba adunk!

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata