Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Minimál design tervezésű karikagyűrű aranyból
minimál design
princess csiszolású gyémánt
visszafogott fény
ajándék gravírozás
ingyenes méretre igazítás
komfort kivitel
Cikkszám KGY-194
Súly ~14 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen színben szeretnéd:


Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen színben szeretnéd:


Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Fehéraranyból készült 6mm széles karikagyűrű. A fehérarany felület selyem-matt felületén egy vékony fényes csík fut körbe, amely a gyűrű elegáns megjelenése mellett dinamikát és lendületet ad a gyűrűnek.

 

A női változatba 1db princess csiszolású gyémántot foglaltunk, mely különlegesen csillan a fehérarany lágy fényében. A princess csiszolás formája tökéletesen illeszkedik a gyűrű minimál design stílusához.

 

A princess csiszolás egy különleges gyémánt csiszolási forma, amelynél négyzetes felületeket csiszolnak a gyémántra, így a fény különlegesen csillan a nagyobb gyémánt lapokon.

 

Mindkét gyűrű belül domború kiképzésű, ún. komfortgyűrű, ezáltal hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.Az általunk készített gyűrűkbe csak a legtisztább, legjobb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki, amely tartalmazza a gyémántok és a drágakövek minőségi paramétereit és az arany minősítését is.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, valamint a gyűrű választható sárga, rosé vagy fehéraranyból.

 

Egyedi kérés esetén írj aranyműves műhelyünknek üzenetet.

 Kapcsolódó hírek, blogok

Kulcs a gyémántokhoz
Mitől függ a gyémánt ára? A gyémánt értékelése, a minőség meghatározásának folyamata és ezek összefüggése az árképzéssel. Mit jelentenek a gyémánt certificate-en (tanúsítványon) lévő adatok?
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata