Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Elegáns, klasszikus karikagyűrű aranyból exkluzív női változattal
exkluzív női változat
klasszikus design
komfort kivitel
ingyenes méretre igazítás
1db ajándék gyémánt
precíz aranyműves ékszer
Cikkszám KGY-236
Súly ~14 gr
Méret 41-76
Arany karát 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Fehér- és sárga aranyból készült 6mm széles karikagyűrű. A szélesebb fehérarany rész selyem-matt fénye és a keskenyebb sárga arany csík együttes fénye visszafogott, elegáns hatásúvá teszi a gyűrűt. A gyűrű formája klasszikus és kényelmes.

 

A női változat exkluzív voltát a körben befoglalt briliáns csiszolású gyémántok adják. A gyémánt ragyogása és az arany lágy fénye együtt harmonikus egészet alkot.

 

Mindkét gyűrű belül domború kiképzésű, ún. komfortgyűrű, ezáltal hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

1db gyémántot ajándékban adunk a karikagyűrű párhoz!

Az árkalkuláció 45db gyémánttal számol, de a különböző ujjméretekhez egyedi kalkulációt szoktunk végezni.Az általunk készített gyűrűkbe csak a legtisztább, legjobb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki, amely tartalmazza a gyémántok és a drágakövek minőségi paramétereit és az arany minősítését is.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, valamint a gyűrű választható sárga, rosé vagy fehéraranyból.

 

Egyedi kérés esetén írj aranyműves műhelyünknek üzenetet.Kapcsolódó hírek, blogok

Kulcs a gyémántokhoz
Mitől függ a gyémánt ára? A gyémánt értékelése, a minőség meghatározásának folyamata és ezek összefüggése az árképzéssel. Mit jelentenek a gyémánt certificate-en (tanúsítványon) lévő adatok?
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata