Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Klasszikus karikagyűrű aranyból fekete gyémántokkal
exkluzív női változat
1db ajándék gyémánt
elegáns
kényelmes
ingyenes méretre igazítás
komfort kivitel
Cikkszám KGY-240
Súly ~13 gr
Méret 41-76
Arany karát 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Fehér és sárga aranyból készült 6mm széles karikagyűrű. A nagyobb rész fehérarany hosszanti irányban mattírozott felülete mellett fut a fényes sárga arany csík, amely elegánsan egészíti ki fényével a gyűrűt. A kétszínű arany világos, elegáns fénye modern stílust kölcsönöz a gyűrűnek.

 

A női változatba 3db fekete briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk, mely mély ragyogásával exkluzív megjelenésssel bír a fehérarany selyem-matt fényében.

 

A karikagyűrű párhoz 1db gyémántot ajándékba adunk!

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

Kapcsolódó hírek, blogok

Kulcs a gyémántokhoz
Mitől függ a gyémánt ára? A gyémánt értékelése, a minőség meghatározásának folyamata és ezek összefüggése az árképzéssel. Mit jelentenek a gyémánt certificate-en (tanúsítványon) lévő adatok?
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata