Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Klasszikus formájú, elegáns karikagyűrű
elegáns
klasszikus
1db ajándék gyémánt
komfort kivitel
ajándék gravírozás
világos fény
Cikkszám KGY-242
Súly ~13 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Sárga és fehéraranyból készült 6mm széles karikagyűrű. A szélesebb fehérarany rész hosszanti irányban mattírozott, így könnyed selyemfénnyel egészíti ki a vékony fényes sárga arany csíkot, mely körbefut a gyűrűn. A kétszínű gyűrű világos fénye elegáns viseletté teszi a gyűrűt.

 

A női gyűrűbe 1db briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk, melynek csillogó fénye dekoratív kiegészítője a kétszínű aranynak.

 

A karikagyűrű párhoz 1db gyémántot ajándékba adunk!

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata