Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Kézzel vésett, fehéraranyból készült karikagyűrű
kézzel vésett
klasszikus
egyedi tervezés
1db ajándék gyémánt
ajándék gravírozás
komfort kivitel
Cikkszám KGY-302
Súly ~11 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen színben szeretnéd:


Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen színben szeretnéd:


Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Fehéraranyból készült 5mm széles karikagyűrű. A fehérarany felület hosszanti irányban mattírozott, amely szép visszafogott selyemfényt ad a gyűrűnek. Ebbe került a kézzel vésett, a gyűrű teljes felületén végigfutó ornamentikus minta. Klasszikus, elegáns viselet, precíz aranyműves ékszer.

 

Ha csak a női gyűrűbe szeretnéd a vésést, kérünk írd a megrendeléshez megjegyzésbe.

 

A női gyűrűbe 1db briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk, melyet ajándékban adunk! A gyémánttal kiegészülve a precíz aranyműves munka és az arany nemessége exkluzív megjelenésű gyűrűvé teszi.

 

Mindkét gyűrű belül domború kiképzésű, ún. komfortgyűrű, ezáltal hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.Az általunk készített gyűrűkbe csak a legtisztább, legjobb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki, amely tartalmazza a gyémántok és a drágakövek minőségi paramétereit és az arany minősítését is. Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, valamint a gyűrű választható sárga, rosé vagy fehéraranyból.

 

Egyedi kérés esetén írj aranyműves műhelyünknek üzenetet. 

Kapcsolódó hírek, blogok

Különböző arany felületek, mattírozások
Selyem-matt, fényesre polírozott, jégmatt, vésett, homokfújt - mind különböző hatású felületek az arany ékszereken. Hogyan befolyásolják a különböző mattírozások a gyűrű karakterét, stílusát?
tovább olvasom


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata