Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Intenzív árnyalatú arany karikagyűrű
intenzív hatás
3 színű arany
1db ajándék gyémánt
ingyenes méretre igazítás
komfort kivitel
dinamikus
Cikkszám KGY-345
Súly ~11 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Sárga, rosé és fehéraranyból készült 5mm széles karikagyűrű. Ebben a karikagyűrűben az arany mindhárom színe megjelenik. A különböző színű arany csíkok egymás mellett futva dinamikus, intenzív hatást adnak, fényük különleges összhatású.

 

A női gyűrűbe 1db briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk, melynek fénye diszkréten csillog a gyűrű fehérarany részében.

 

A karikagyűrű párhoz 1db gyémántot ajándékba adunk!

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata