Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Kézi véséssel készült arany karikagyűrű
kézi vésés
precíz aranyműves ékszer
kényelmes
elegáns
világos fény
1db ajándék gyémánt
Cikkszám KGY-363
Súly 12 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Sárga és fehéraranyból, kézzel készített, 6mm széles arany karikagyűrű. Két szélén fényes fehérarany csík között hosszanti irányban mattírozott sárga arany résszel készült, klasszikus formájú gyűrű. A középső részre kézzel vésett ornamentikus minta került.

 

A középső rész mintája, egyedileg változtatható. Ha szeretnél más mintát, kérünk küldj aranyműves műhelyünknek üzenetet.

 

A női gyűrűbe 1db briliáns csiszolású gyémántot foglaltunk, melyet ajándékba adunk!

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

 

 

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata