Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Klasszikus karikagyűrű szív alakú kővel
különleges szív alakú kő
dekoratív
ingyenes méretre igazítás
komfort kivitel
világos fény
dekoratív
Cikkszám KGY-370
Súly ~15 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Sárga és fehéraranyból készült 7mm széles karikagyűrű. A keskenyebb fehér rész mellet, szélesebb sárga rész, mely hosszanti irányban mattírozott. A klasszikus formájú gyűrű, elegáns viselet mind férfi, mind női kézen. A kétszínű arany világos fénye könnyed hatást kelt.

 

A női gyűrűbe szív formájú Swarovski kristályt foglaltunk, melynek ragyogó fénye szépen illik a gyűrű világos színeihez.

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható Swarovski kristállyal, cirkóniával és kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata