Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Különleges tervezésű arany karikagyűrű
különleges foglalat
kétszínű arany
ingyenes méretre igazítás
dekoratív
exkluzív
világos fény
Cikkszám KGY-374
Súly ~11 gr
Méret 41-76
Karátszám 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Sárga és fehéraranyból készült 4mm széles karikagyűrű. Egyik fele fehér, másik fele sárga arany gyűrű markáns, egyedi forma. A sárga arany hosszanti irányban matt és a fehérarany fényes felülete szép kontrasztot ad.

 

A női gyűrű egy különleges, ún. feszített foglalattal készült,melybe egy gyémántot foglaltunk. Ennek a foglalatnak a különlegessége, hogy a gyűrűben lévő feszültség és súly tartja a követ.

A gyémánt a légies foglaltban szinte lebeg, ezzel exkluzív hatást ad a gyűrűnek.

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata