Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Arany karikagyűrű pár

Minimál design tervezésű arany karikagyűrű
minimál design
különleges csiszolású gyémánt
visszafogott fény
kényelmes
ingyenes méretre igazítás
markáns hatás
Cikkszám KGY-380
Súly ~12 gr
Méret 41-76
Arany karát 14
Női gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


Kérjük, hogy válaszd ki, milyen köve(ke)t szeretnél:
Férfi gyűrű
Kérjük, hogy válassz egy méretet:


KOSÁRBA RAKOM


Sárga és fehéraranyból készült 6mm széles karikagyűrű. A gyűrű harmadánál körbefutó sárga arany rész osztja meg a fehérarany gyűrűt. A gyűrű teljes felülete hosszanti irányban mattírozott, ezáltal fénye visszafogottá válik. Az egyszerű forma és minta erősíti a letisztult, elegáns minimál formát.

 

A női gyűrűbe 1db princess csiszolású gyémántot foglalunk. A princess csiszolás négyzetes csiszolási forma, ahol a nagyobb gyémántlapokon különlegesen csillan meg a fény.

A gyűrű minimál formájában és felüleletében egy carré foglalatba (sarkán álló négyzet) foglalt gyémánt exkluzív hatással bír.

 

Mindkét gyűrű belül domború, ún. komfortgyűrű, amely hidegebb és melegebb időjárási viszonyok között is kényelmes, praktikus viselet.

 

Ékszereinkbe csak a legkiválóbb minőségű gyémántokat és drágaköveket foglaljuk. Minden gyémánt és drágaköves ékszerünkhöz tanúsítványt állítunk ki a gyémánt és a drágakövek pontos paramétereivel.

 

Választható gyémánttal, Swarovski kristállyal, cirkóniával, kő nélkül is, illetve több és kevesebb kővel is. Választható sárga, rosé és fehéraranyból és ezek kombinációjából.

 

Egyedi kérés esetén kérjük írj aranyműves műhelyünknek üzenetet!

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata