Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

„A hagyományt őrizni, haladó szellemben alkotni.”

Történetünk..

Fiatal felnőttként kalandokat, új utakat, élményeket kerestünk és ez egybeesett az antikvitás és a régi ékszerek iránti rajongásunkkal. 1995-ben Európában kalandozni, teljesen mást jelentett mint ma, nekünk egyet jelentett a lehetőséggel, az újdonság varázsával.

Aukciók és antik piacok Londonban, antik ékszerek restaurálásának tanulmányai Hollandiában, a gyémánttőzsde Antwerpenben, kereskedelem Németországban és az egykori Osztrák-Magyar Monarchia ékszereinek megismerése Ausztria és Magyarország területén. Megannyi helyszín, sok-sok különféle ember, akiktől kellő érdeklődés és nyitottság mellett rengeteget tudtunk tanulni. Nem csak szorosan az aranyműves szakmáról és a drágakövekről, hanem az emberekről, a fair trade fogalmáról, az értékállóság mibenlétéről, az alkalmazkodás képességéről, az új dolgok iránti nyitottságról.

A gyémántot igazán jól megismerni kevés embernek adatik meg. Izgalmas és misztikus, sokszor nehezebben járható utak vezettek minket a gyémántcsiszolás és a gyémánt értékelésének komoly művészetébe. A kötelező iskolák és képesítések mellett a legjobb tudásokat egy-egy utunk során, kiváló mesterek mellett szerezhettük.

Mondják, a tudás magabiztossá tesz és elbizonytalanít. Tényleg lehet benne valami, mert még a 2000-es évek előtt alapítottuk meg vállalkozásunkat az ékszeripar területén. A 2000-es évek elején a meglévő arany és drágaköves ékszerek mellett újdonságot jelentett az egyre szebb formájú és izgalmasabb színű igazgyöngyök megjelenése a piacon. Új ékszerterveket, egyedi megjelenésű ékszereket készítettünk igazgyöngyökkel kombinálva, melyek látványos újdonságként jelentek meg üzletünkben.

A személyre szabott, egyedi ékszerekre egyre nagyobb igény mutatkozott. Sokan kerestek meg bennünket, hogy tervezzünk alkalmi ruhákhoz, évfordulóra, különféle ünnepekre, ajándéknak.

Az emberek kezdték jobban meggondolni, hogy mire adják ki a pénzüket. Keresték az értékálló, szépen kidolgozott, aranyműves ékszereket és egyre többször kerestek meg bennünket egy-egy régi, családi darab javíttatásával, restaurálásával kapcsolatban is. Kezdett megváltozni a „mim van” elve, a „mit akarok” elvére. A vásárlók egyedi, személyre szabott, értékálló, míves ékszert szerettek volna reális áron.

Az egyedi igények az eljegyzési gyűrűk és a karikagyűrűk terén is megjelentek. Az egyedi gyémántos és egyéb drágaköves lánykérő gyűrűk, karikagyűrűk, egyéb egyedi ékszerek tervezése és készítése komplex folyamat. A megrendelővel együttműködve, kicsit megismerve egymást, az igényekre ráhangolódva, egyedivé tenni, hogy méltó éke legyen a megajándékozottnak. Az utóbbi évtizedet ez a fajta alkotómunka jellemezte.

Az ékszeriparban is megjelenő innovatív technikai megoldások új lehetőségeket kínálnak az ékszertervezésben és gyártásban. A 3D technika a tervezésben, a lézertechnika a restaurálásban és a különleges formák területén nyújt segítséget.

Akár régi ékszerből készítünk egy restaurált, átalakított, újragondolt kincset, akár teljesen új, egyedi ékszert alkotunk, a hagyományos, kézi aranyműves technikák, a legmodernebb innovatív megoldások, a tapasztalatunk, a szakmánk iránti szeretet és a bennünk munkálkodó szenvedély, mind-mind belekerül az új alkotásba.

Sokféle stílusban kínálunk arany és ezüst ékszereket, egyedi tervezésű, drágaköves ékszereket, eljegyzési és karikagyűrűket. Lehetőséget biztosítunk személyes találkozó keretén belül is, hogy az egyedi rajzokat, terveket együtt megbeszéljünk és elkészítsük a teljesen személyre szabott ékszert ezüstből, sárga, rosé vagy fehéraranyból.

Tudjuk, hogy sok más ékszerbolt közül lehet választani, ha valaki ékszerek után érdeklődik.

Mi büszkén kínáljuk ár-érték arányban kiváló, minőségi, értékálló ékszereinket, legyen szó eljegyzési gyűrűről, karikagyűrűről, igazgyöngyről, arany, ezüst, gyémánt vagy drágaköves ékszerekről.

Érdeklődéssel és szeretettel vállaljuk egyedi ékszerek tervezését és készítését. Nyitottan fogadjuk az egyedi elképzeléseket, kérdéseket. Szenvedélyesen igyekszünk megmenteni egy-egy értékes, régi ékszert vagy kedvenc darabot.

Ha ékszerek után érdeklődsz, reméljük, hogy történetünk közösen folytatódik!
1995
Az antik ékszerek nyomában – európai kalandok és tanulmányok. Az intenzív tapasztalások és inspirációk időszaka. Az antik ékszerek megmunkálása, restaurálási technikájuk, aukciók.
1996
A gyémánt nyomában – európai kalandok és tanulmányok a gyémántról. Tapasztalások és inspirációk időszaka 2.0. Gyémántcsiszolás elméletben és gyakorlatban, a gyémánt értékelése.
1998
Csináljunk saját vállalkozást. Antik ékszerek – új ékszerek, aukciók és kereskedelem.
2003
Új inspiráció: igazgyöngyök
2005
Tapasztalatok, benyomások, anyagismeret, tanulmányok és az emberi tényező egybeforrt és új, egyedi alkotások felé vitt az út. Egyedi ékszerek tervezése, készítése.
2008
Új igény: egyedi lánykérő és karikagyűrűk. Tanulmányok és specializáció az eljegyzési gyűrűk és a karikagyűrű gyártás területén. Gyémántköves eljegyzési gyűrű kollekciók készítése.
2015
Az innováció időszaka – 3D tervezés és nyomtatás az ékszeriparban, lézertechnika
2021
Your Love Story – Nálunk folytatódik! Eljegyzési gyűrűk, karikagyűrűk, menyasszonyi ékszerek az aranyművestől

Ismerj meg minketGogolák  Dorottya

Gogolák Dorottya

Az udvari mindenes: Gogolák Dorottya ékszerbecsüs, menedzser, tervező. Ő segít eligazodni a nemesfémből készült ékszerek értékében, készíti a tanúsítványokat, értékbecsléseket, segít a drágakövek közötti eligazodásban és az ékszer tervezésben. Vele válogathatsz a drágakövek között is. Segít ha stílusbeli tanácsra van szükség egy-egy ékszer kiválasztásában. Hozzá fordulhatsz, ha a menyasszonyi ruhádhoz vagy alkalmi ruhádhoz szeretnél egyedi ékszert készíttetni, akár nemesfémből, akár igazgyöngyből. Bármi ami igazgyönggyel kapcsolatos munka, az ő keze alatt fog készülni.
Gogolák  Csaba

Gogolák Csaba

Aki a tűzzel játszik: Gogolák Csaba aranyműves, gyémántcsiszoló. Az ő keze alatt materializálódnak a gondolatok, tervek, és válnak arany, ezüst ékszerekké, tárgyakká. Tőle kaphatsz személyesen szakértő javaslatokat, terveket, segítséget az ékszerválasztáshoz, kivitelezéshez. Az antik ékszerek restaurátora, megmentője. Tőle kaphatsz tanácsot egy-egy ékszer állapotáról, értékéről. Ő fogja elkészíteni a karikagyűrűiteket és a lánykérő gyűrűk kiválasztásánál is határozottan fog segíteni. Ha a 3D technikáról érdeklődsz, ő fog tájékoztatni. Ha gyémántot szeretnél vásárolni, felértékeltetni Nála a legjobb helyen jársz. Szakértője a gyémántcsiszolásnak, az antik ékszereknek és karikagyűrűknek.


A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata