Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Ékszertanácsadás - Ékszerkonzultáció

Ékszertanácsadás - Ékszerkonzultáció

Ékszertanácsadás -Ékszerkonzultáció

 

Leszögezhetjük, hogy a természetes drágakövek, az aranyékszerek és az antik ékszerek minden gazdasági körülmény esetén is jelentős beruházást tudnak képviselni, ezért hasznos lehet meggondolni mire fizetünk ki nagyobb összegeket ebben a témában.

Ékszert vásárolhatunk ajándékként, befektetési céllal vagy mindezt kombinálhatjuk is. Vásárolhatunk egy szép nemesfém fülbevalót csak azért mert tetszik.

Mi alapján fogjuk eldönteni, hogy a sok lehetőség közül melyiket fogjuk választani? Ismerjük-e azokat a szempontokat amelyek alapján meghozhatunk egy ilyen döntést?

Miért jobb például egyik fülbevaló a másiknál? Van-e téli és nyári ékszer? Kell-e passzolnia a frizuránkhoz? Új vagy antik ékszer? Drágaköves vagy kő nélküli, esetleg igazgyöngy? Vajon értékálló lesz? Tartós lesz? Mit jelent a garancia az ékszeriparban?

Mindenki habitusa más és más, de mindenki szeret valami szépet viselni, amiben magabiztosnak és szépnek érezheti magát, passzol az egyéniségéhez, talán családi darabnak szánja.

Az ékszertanácsadó feladata, hogy a stílus, anyag és az ékszer szakmaiság szempontjai alapján adjon szakmai felvilágosítást, tanácsot. Nagyon fontos, hogy ezeket a tanácsokat ne csak mondja, hanem tudjon rá időben és tartalomban garanciát vállalni.

Ékszertanácsadó csak végzettséggel rendelkező szakember lehet, aki minőségi garanciát tud adni.

Ha szeretnél ékszertanácsadáson, konzultáción részt venni, kérjük foglalj időpontot elérhetőségeink egyikén. Ez a szolgáltatás Magyarországon elsőként a Doro Ékszerben érhető el, amelyre nagyon büszkék vagyunk!Blog menü
A Doro Ékszer Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Doro Ékszer Csapata